Σελίδες

Ετικέτες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της:

α. Χαράσει και ασκεί νομισματική πολιτική.
β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.
γ. ΚΑΤΕΧΕΙ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.
δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων .....
ε. ....
στ. Εχει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ της εκδόσεως τραπεζικών γραματείων τα οποία κυκλοφορούν ως νόμιμο χρήμα σε όλη την Ελλάδα.
ζ. Ενεργεί ως ταμείας και εντολοδόχος του Δημοσίου.

Στο άρθρο 3, αναφέρεται ότι το κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.



Και τώρα η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;

Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας όπως και εγώ πρίν ψάξω το καταστατικό της, είσασταν σίγουροι ότι πρόκειται για οργανισμό του Δημοσίου, διότι θα ήταν απαράδεκτο να εμπιστευθούμε την έκδοση και έλεγχο του χρήματος στην χώρα μας σε ιδιώτη.




ΑΜ ΔΕ!


Στο τμήμα ΙΙ - άρθρο 8 αναφέρεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, και ενώ δέν αναφέρει κανέναν περιορισμό όσον αφορά στο ποσοστό κατοχής ενός φυσικού προσώπου, αναφέρει ρητά ότι το Ελληνικό Δημόσιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 35%, ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!


Σας θυμίζει τίποτε αυτό;

Και βέβαια κατόπιν τούτου, είναι φυσικό να δημιουργηθούν ερωτήματα που θα έπρεπε να είχαμε κάνει προ πολλού, αλλά ντρεπόμασταν να ρωτήσουμε:

1. Πώς είναι δυνατόν μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ να ΚΑΤΕΧΕΙ και να ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ τα διαθέσιμα της χώρας μας;
2. Πώς είναι δυνατόν να εμπιστευθούμε τον έλεγχο όλων των υπολοίπων τραπεζών σε μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ;;;;
3. Τί είδους νομικό πρόσωπο είναι η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα;
4. Τί είναι η commission?
5. Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι στην κομισιόν που βγαίνουν και λένε μαλακίες για την χώρα μας και μας σέρνουν στο ΔΝΤ;

Ε;

Λοιπόν όσον αφορά στην κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα, τόσο το διοικητικό συμβούλιο, όσο και η εκτελεστική επιτροπή, αποτελούνται απο διοικητές κεντρικών ευρωπαϊκών τραπεζών, άρα οι ίδιοι τύποι που διοικούν τις "Εθνικές" κεντρικές κρατικές τράπεζες που όπως είπαμε είναι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!

Ύβρεις εις Αρχαία Ελληνικά.... δια παν ενδεχόμενον


Όσοι έχουν την κακή συνήθεια να βρίζουν, αν δεν μπορούν να την κόψουν, τουλάχιστον ας προσπαθήσουν χρησιμοποιούν την αρχαία ελληνική γλώσσα για είναι λιγότερο χυδαίοι...

Αφόδευε εντός =..... Χέσε μέσα Λάβε κίναιδε = Πάρ' τα π..... Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ...... Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ...... Λάβε τους.....
όρχεις ημών = Πάρ' τα α...... μας Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π..... Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ.....! Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου; Άλφα τράπεζα πίστεως = Πρώτο τραπέζι πίστα Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α......! Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α...... μου! Άντε κάνε έρωτα παθητικά σερβιέτα = Άντε γ...... μ........! Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ... το μ.... της μάνας σου Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ....... το σπίτι π..... Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ...... Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ..... το σπίτι παλιόπ.....!!! Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίδωμα = Της π....... το κάγκελο!!! Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ.....! (μαζί με φάσκελο) Συγγνώμη εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ών; = Συγγνώμη κοπελιά, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου = Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα! Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα α..... Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο Έξω κύον εκ τας οικίας = Έξω π..... απ'την μπαράγκα 

Το καλύτερο κατ'εμάς
Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ' τα μωρή άρρωστη

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ SΛTURN ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΕΙΝΑΙ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PARKING ΓΕΜΙΖΕΙ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΣΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ PARKING ΤΟΥ CARREFOUR.
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ??????????

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.